Veckans planer första veckan i Sverige

av Stina

Förut berättade jag ofta veckans planer på måndagar, även om de förändrades och det tillkom nytt under veckan. Tycker det är lite mysigt ändå. Men på Bali var det lönlöst. Antingen var rutinen likadan, eller så skedde saker helt spontant. Lite som denna photoshoot!

Men nu är jag tillbaka och efter en helt med flyttfix tänkte jag berätta lite planer för första veckan hemma i Stockholm.

VECKANS PLANER

V. 10 blir något av en mötesvecka. Allt som dök upp under Bali bokade jag in under de första två veckorna i mars.

MÅNDAG
Möte med två PR-byråer och däremellan lunch med pappa. Få ut min kvantitativa huvudstudie till uppsatsen. Förbereda mig inför ett möte dagen efter.

TISDAG
Mötet ifråga äger rum. Det är angående en idé jag fick på Bali och nu söker en partner för… Vi får se vart det landar! Även ett möte på eftermiddagen.

ONSDAG
Heldag med The Healthy Box! Grundaren Ulrika är en underbar #girlboss jag lunchade med på Bali. Vi ska yoga, äta gott, vara på SPA, äta middag och sedan övernatta på hotell. Alltså vilken jävla dag! Ska bo med Anna så vi ska passa på att planera vårens och sommarens Deep OM-event. 

TORSDAG
Träffa mina gamla kollegor och skriva uppsats. Får. Ej. Förbise. Heh.

FREDAG
Internationella Kvinnodagen! Förra året hade jag och Anna ett Deep OM-event med massa grymma kvinnor. I år ska jag försöka träffa lite tjejer men inte bestämt hur. En frukost kanske?

HELGEN
Har med flit inte planerat någonting inför helgen än. Försöker att inte boka in massa sociala träffar nu första veckan. Det finns massor av personer jag har saknat, men har lärt mig av mina misstag att gå för hårt in på det sociala för fort när man varit iväg och gjort något stort. Efter jag mediterat 10 dagar på Vipassana gick jag ju på bröllop direkt och bröt typ ihop. 

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer