Sista veckan i Melbourne (!!)

av Stina

Måndag det äro och helgens friska hy går i vardagens kranka blekhet över.

SKOJA! Jag är klar med skolan! En fanfar sitter på sin plats. Väl? Tänk att fyra kurser swishade förbi så snabbt. Den här veckan är min sista i Melbourne. Börjar få sådan separationsångest… Men jag känner på mig att jag kommer komma tillbaka.

MÅNDAG
Sista dagen på mitt yogachallenge (7/7 dagar). Hurra! På kvällen är det Pitch Night med organisationen Startup Victoria (Victoria är staten Melbourne ligger i). Det är olika female founders som ska berätta om sina företag. Ska bli kul!

TISDAG
Jobb och sociala medier-fix på dagen. Kanske träffa en kompis som kommer ner från Sydney!

ONSDAG
Pappa kommer! Hänga med honom. Eventuellt ett till startupevent på kvällen. Passar på att interragera med Melbournes startupcommunity innan jag drar för att få lite input på diverse idéer och allmän pepp och kunskap.

TORSDAG
Pappas stora födelsedagsdag. Han fyllde 60 för en månad sedan, så ska bjuda på en klassisk Melbournedag med olika aktiviteter som vi gillat att göra här. Kan inte berätta mer för ibland läser han bloggen…

FREDAG-SÖNDAG
Vet inte än, men söndag är min sista dag i Melbourne iiiih. Börjar få separationsångest grande! Så kommer antagligen försöka njuta och göra mina best-ofs igen, typ äta croissant på Lune, veganpizza på Red Sparrow, yoga, äta smashed avo och mysa runt. Melbourne är verkligen staden för 1) mat och 2) mysa runt.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer