MANTLE – skandinavisk premium cannabeauty

av Stina
Köp MANTLE’s premium cannabeauty på: https://www.hellomantle.se/

Det är ingen hemlighet att vår hud tar stryk av stress. Fina linjer, stressfinnar och förlust av lyster och bounce är alla tecken som gärna dyker upp som ett sätt för huden att skrika till oss att sakta ner. Stresshormonet kortisols påverkan på huden är väl studerad. Det påverkar hudbarriären, vilket innebär att hudens förmåga att producera olja, bevara fukt och låsa ut föroreningar och ämnen som kan orsaka irritation. Kortisol är också känt för att hämma produktionen av hyaluronsyra och kollagen, samt störa cellregenereringsprocessen. Konsekvensen av detta är att huden blir mindre återfuktad, får fina linjer och kan se torr och trött ut – och det är här MANTLE’s cannabeauty kommer in i bilden.

Cannabeauty är den hudvårdstrend som har fått hela skönhetsvärlden att surra senaste året, och vi på MANTLE är stolta över att vara det första clean beauty certifierade varumärket som lanserar produkter inom denna kategori i Skandinavien. 

Anledningarna till att älskar vårt cannabeauty sortiment är många. Produkterna  innehåller en kombination av botaniska + aktiva ingredienser som skyddar hudbarriären, verkar antioxidativt, återfuktande och återställer hudens elasticitet. Det aktiva hampaextraktet som gör produkterna så speciella fungerar som din huds egna zen-mästare som hjälper huden att hantera det livets dagliga stress.
Läs mer och utforska vårt sortiment på hellomantle.se

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer