Jag har börjat podda – LYSSNA HÄR!

av Stina

Okej, så FINALLY ska jag berätta om alla hemlighetsmakerier jag har haft för mig. Jag har startat en podd! Det är med min eminenta vän Anna-Klara, eller A-K. Hon är så rolig, smart, rivig och inspirerande. Jag ska inte tjata om det mer utan ni får helt enkelt upptäcka det i podden.

Gemensamt är att vi båda dras till livets kontraster.

Grön juice vs en hel påse chips.

Meditation på en strand vs spilla bubbel på event .

Graciös yogi vs flängig.

Flytta ut i naturen vs göra karriär i stan.

Bry sig om miljön vs vilja resa runt jorden. 

Utifrån dissonansen mellan dessa kontraster kom vi till insikten att vi är vad vi kallar för Moderna Medvetna Matriarker (i motsats till Medelålders Män med Makt) – kvinnor som bryr sig om planeten och andra människor, men även om sitt eget välmående, och försöker balansera allt detta. 

Vi tycker att det får vara slut på tiden då moderna människor ska vara coolt blasé till allt (IDGAF är ju något av ett trenduttryck), och istället prata om vad som faktiskt är värt att Give a Fuck about för ett meningsfullt och hållbart liv. Det kommer vi till en början göra genom temaavsnitt, t.ex. Give a Fuck: Om veganism, Om meditation, Om Mobilberoende, Om medveten karriär, Om hållbara relationer osv. Ibland bjuder vi in gäster som experter på vissa områden.

Det låter sjukt att säga om dessa två äggsälar ovan, men vi hoppas därmed kunna vara två relaterbara förebilder som varken försöker vara perfekta eller skita i allt. Det kommer både bli mycket allvar och tydliga åsikter, men också mycket skratt. I anslutning till podden skapar vi en Facebookgrupp för Give a Fuckers (gå med vetja!) där vi lyfter ämnen från podden till ett bredare öppet samtal för alla. 

Vi bestämde oss för att göra allting själva: inspelning, klippning, hemmasnickrad jingel osv. Låt mig veta vad ni tycker! Detta kommer nog bli en learning process där vi utvecklas med varje avsnitt. 

Den här sjuka photoshooten med 6 liter mjölk, karamellfärg och en halv rabatt måste nog avhandlas i ett eget avsnitt, det var så bisarrt. Men visst blev det rätt härligt? Och lite äckligt. Återigen: livets kontraster. Grymma Amanda Gylling har fotat. 

LYSSNA PÅ PODDEN HÄR
(eller ladda ner Acast-appen och sök på Give a Fuck-podden) FÖLJ VÅR INSTA FÖR NYHETER & INSPIRATION HÄR

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP GIVE A FUCKERS HÄR

PUSS & KRAM GIVE A FUCK

]]>

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer