GOTT NYTT ÅR FRÅN BALI!

av Stina

Så här spöklikt vackert var det att flyga från Australien till Bali. Australiens gigantiska öken ger en känslan av att vara på mars. Det kändes lite vemodigt att lämna, men jag ser till att lösa så att jag får komma tillbaka snart! Det är faktiskt ett land jag kan tänka mig att bo i lite mer långsiktigt.

Jag trodde att jag vant mig vid värme, men Bali bjuder på en helt ny nivå. Luften är fuktig och temperaturen kring 30 grader. Igår var första dagen av slutkörd exalterad förvirring Så är det alltid när jag har rest lite längre till en ny plats. Jag är så peppad och ser mig omkring och googlar ställen som en galning. Samtidigt känner jag mig lite lost och alla nya intryck gör mig trött.

Nu dag två känner jag mig lite mer med i gamet! Jag har hittat ett co-working community som heter Dojo där de har wi-fi, café, pool, mötesrum, fläkt etc. Det är där jag sitter nu och bloggar. Känner på mig att jag kommer att spendera rätt många timmar här!

Vad ska ni göra ikväll? Vi har inte bestämt alls. Troligtvis äter vi middag ute och kikar på fyrverkerierna. Kanske skålar i ett glas bubbel?

Gott nytt år!
Stinza

Ps. Ett nyårsinlägg om 2018, samt mål och drömmar inför 2019, kommer snart!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer