Följ med mig under en dag! Ett foto i timmen.

av Stina

Glömmer ofta att fota under dagarna, och delar mest bilder från stora grejer, typ plåtningar eller event. Dessutom så dokumenterar man ofta bara de lyckliga och lyckade stunderna..

Så tänkte att ni skulle få följa med en hel vardag med ett foto i timmen! Detta var för en prick en vecka sedan, när jag fortfarande var i Sverige.

06.30

Första fotot tas när jag snubblar upp och gör mig i ordning – atomtrött i badrummet.

07.00

Färdigpiffad och hoppar upp på cykeln.

08.00

Äter frukost med A-K och ett gäng poddlyssnare på Urban Deli! Detta är Catia som tog det pangbra initiativet. 

09.00

Fortfarande kvar på Urban Deli och snackar skit om allt mellan himmel och jord. 

10.00

Tar mig till Naturkompaniet för att köpa en nackkudde till de långa flygningarna. Denna googlade jag fram som bra: Cabeau Evolution Pillow. (Efter att ha flugit med den kan jag konstatera att den var bra!) Cyklar även till Örtagubben på Odengatan för att köpa probiotika.

11.00

Mellanlandar hos pappa och får en Australien-adapter. 

Läser min brorsas bok om brutalistisk arkitektur i Stockholm och inser att jag matchat naglarna fint med en av sidorna (ok, blev fler foton denna timme).

12.00

Jobbar och blir uppmanad att göra rent min smutsiga dator. Det var dags. Har nyligen pimpat den med lite klistermärken. Gulligt va? Blir lite extra glad när jag ser den nu!

13.00

Rensar pappas kylskåp och gör en stor smoothie till oss. I somras lärde jag honom hur smidigt det är att få i sig grönt genom att dricka det, och nu har han börjat göra det till vardags. Det är aldrig för sent hörrni! 

Jag mixade mandelmjölk, fryst mango, banan, spenat, blåbär, äpple, citron och ingefära. Det blev skitmycket smoothie som jag drack tillsammans med jordnötssmörsmackor.

14.00

Ett möte jag skulle haft klockan tre blir inställt. Jag har sett fram emot det mötet hela sommaren och känner hur besvikelsen sköljer över mig. Jag fäller till och med några tårar. Det är viktigt att våga erkänna att man blir besviken ibland – förut låtsades jag ofta som ingenting pga ville visa att jag misslyckats.

15.00

Jag lägger mig på en yogamatta och vältrar mig i min besvikelse en stund. Sedan sätter jag på en skiva med Jim Croce, tar action och funderar ut en plan för att gå vidare, även utan mötet. Jag mår mycket bättre.

16.00

Med ny livslust traskar jag till Polhem PR och ringer några samtal på vägen.

17.00

Efter ett trevligt möte får jag med mig några guldklimpar till Australien. Allt packades ner! Ska visa på sen.

18.00

Köper hämtsushi med A-K. Min vegetariska är till vänster, hennes tjusiga friterade är till höger. Kan rekommendera Svenska Sushiköket i Kransen om man befinner sig strax söder om stan.

19.00 + 20.00

Spelar in podd! Det blir till och med två avsnitt så vi täcker upp lite för första tiden på olika kontinenter. Ett släpptes igår, har ni lyssnat?

21.00

Sitter i olika rum med varsin mick och testar hur det fungerar att spela in på distans. Det går faktiskt bra, så frukta icke! Give a Fuck-podden är med er hela hösten!

22.00

Rensar lite i lägenheten inför flytt. T.ex. i medicinskåpet bakom mig. Hur lyckas man samla på sig så mycket prylz?? Gör mig av med mycket.

23.00

Planerar en yogaklass jag ska hålla tidigt morgonen efter. Sedan släcker jag lampan.

Puss!
Stinza Ps. Gillade ni det här inlägget och vill att jag tar er timme för timme igenom fler dagar? Klicka på hjärtat eller kommentera!

]]>

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer