En sista fredag i Melbourne

av Stina

Inlägget innehållet adlinks. Alla produkter är valda av mig.

Fredag igen! Tänkte därför visa en outfit plus kväll från förra fredagen, vilket även var min näst sista i Melbourne!

Köpte dessa manchesterhängselbyxor förra veckan på en vintageaffär i Richmond som heter Global Vintage Collective. Har letat efter ett par jättelänge men inte hittat några som inte är en säck + som är tillräckligt långa. Så happi!

I övrigt har jag på mig fräsiga mintgröna sneakers från Saucony, en blus från Australienska Sport Girl och en gammal väska från Mulberry (herre skulle aldrig köpa en så dyr idag, även fast den var nedsatt 70 % när jag köpte). Plus solisar från CHIMI (adlink via Apprl).

Efter att ha suttit inomhus och svettats och varit lite irriterade gick vi ut på stan och ett nytt favoritställe som heter Grub i Fitzroy. Det är som att sitta i en underbart lummig trädgård mitt i stan. En husvagn har de också, och då faller ju jag pladask.

Drack stark ginger beer.

Mmmm.

Sen var jag glad i hågen som synes pga 1) hängselbyxor, 2) stark ginger beer och 3) vi var på väg för att äta min favoritpizza på Red Sparrow. 

Vegan pepperoni pizza awaiting. Kanske blir det samma denna (sista) fredag?

På söndag åker jag nämligen iväg med Albin och min pappa (som är och hälsar på) västerut längs Great Ocean Road. Denna gång bär det däremot av ändå till Adelaide. Där ska vi spendera ett par dagar på Kangaroo Island innan jag och pappa flyger till Perth (längre upp på västkusten) och Albin hittar på andra äventyr.

Hörrni vad tyckte ni förresten om lite mer vardag och bilder istället för fredagslistan? Kan ni inte kommentera om ni vill ha 1) fredagslistan eller 2) annat! Och isåfall kanske vad? Älskar ju listor och sammanfattningar men ibland undrar jag hur kul det verkligen är för er.

Puss!

2 kommentarer
1

2 kommentarer

Amanda december 9, 2018 - 10:26

Listor är jättekul! Men också kul att se bilder. Kanske klassiska Fredag/måndagslistan och sen en veckan/helgen i bilder? Jag önskar även bild på omtalade pizzan… NJUT av din sista tid i Australien! KRAM

Reply
Stina december 10, 2018 - 11:19

Det låter som en riktigt bra kombo – tack för tips! Bild på pizzan kommer imorgon faktiskt haha! Tusen tack, KRAM

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer