Den hysteriskt varma fredagen + vår gårdsfest

av Stina

Fredagen hörrni. Värmebölja i mitten av april som ledde till någon form av landshysteri. Jag får ofta blandade känslor av sådana här dagar. Dels euforisk glädje, dels stress och ett sorts vemod. Kanske är det gångna vårars spöke som kommer med en massa vårminnen. Känner ni igen er eller är det bara jag?

Började iallafall dagen med en frukost som Food Pharmacy höll i tillsammans med Bosch. 

Vårpremiärade min favoritjacka. Köpte den den på Ralph Laurens utförsäljning för typ fyra år sedan och tänkte att jag nog aldrig skulle använda den. Men SOM jag har använt den. 

Premiärade även ett par fruktörhängen. De är som om en apelsin och en vattenmelon skulle fått en bebis. Lite trippy och helt underbara. 

Efter arbetsdagen på Yogobe (inklusive obligatorisk parklunch precis som 100% av alla andra i Stockholm), ruschade jag hem för att bjuda in folk till en AW hos oss. 

Hade fyllt hela kylen med cava och NOA, köpt massa färdigskivat levainbröd från Gateau (life hack att be dem skiva det) och gjort MÄNGDER av hummus. Det var väldigt uppskattat i all sin enkelhet.

Här grönärtshummus, hummus med soltorkade tomater och rödbetshummus. 

Det var typ 60 pers i lägenheten vilket skapade värmebölja, så vi tog oss alla ut på gården.

Här med solstrålarna AK och Hanna

 Glömde skorna i lägenheten men asfalten var varm. Jag var så lycklig. Livet ägde. 

Tyvärr nåddes vi ungefär precis här av nyheten om Aviciis bortgång. Usch. Det skapade en speciell men ganska fin stämning. Och i taxin in till stan skrålade vi med i alla låtar. Började nästan gråta till Wake Me Up. 

På det stora hela var det iallafall en starkt carpad dag. 

Jag festar inte till det särskilt ofta, men ibland är det ganska härligt. Jag har dessutom insett att jag älskar att vara värdinna – det är som att gå på en fest men känna ALLA och se till att de mår bra och lär känna varandra. Nu blir det grönkålssmoothie, yoga och jobb (med mina egna grejer). Är det inte fantastiskt att det går att leva ett liv med båda delarna?

KRAM

Psst. Följ mig på Instagram och Bloglovin.

]]>

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer