Deep OM på International Women’s Day

av Stina

I torsdags, på International Women’s Day, premiärade jag och Anna vårt nya koncept Deep OMtillsammans med Lululemon. Wow vad roligt det var!

Med 30 inspirerande kvinnor ledde jag en klass med fokus på empowerment och att känna sin inre kraft, som finns där oavsett de yttre omständigheterna. Samt medsysterlighet!

Deltagarna började med ögonbindel på för att verkligen känna in kroppen och musiken, istället för att fokusera på hur det ser ut eller vad alla andra gör. Anna och jag hade så fint samspel och musiken förhöjde verkligen stämningen. Med högre musik och mig i mic upplever jag att det är enklare att gå in i sin egen bubbla och bara hänge sig åt flowet. Det var som om energin gick att ta på! 

Filippa Tjärnlund från Raw Clarity var också där och höll en underbar meditation efteråt om att släppa på en blockering man bär på, för att verkligen kunna få tillgång till den där inre kraften. 

(Vet inte hur jag gjorde för att lyckas se ut som jokern här, men plötsligt händer det.)

Sheila var också där med sin smittande energi.

Tack alla kvinnor som kom för en pangpremiär av Deep OM. Jag är övertygad om att det kan hända mycket spännande i gränslandet mellan klubb och hälsa. Ser fram emot nya utmaningar, ännu större event och att förhöja upplevelsen ytterligare med ljus och visuella effekter. 

Vi har redan ett gäng nya gig på G, så håll utkik!

Psst! Följ Deep OM på Instagram vettja! 

]]>

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer