Bali update (veckans bästa, sämsta, fokus, matobsession etc)

av Stina

Hej från mig och mina överrörliga armbågar! Måste lära mig att mikroböja på kort för att inte exorcistskrämma folk. Fredagslistan blev veckolistan istället. Så kan det gå! Jag har varit på Bali en vecka nu, i Canggu.

NYÅRSAFTON
… blev en lugn historia. Albin var sjuk och jag var ganska trött. Dessutom finns nästan inga trottoarer längs gatorna så vi ville inte vara ute sent och promenera bland alla rattfulla scootermänniskor. Det där med don’t drink and drive verkar inte beröra varken balineser eller turister. Vi åt en panggod (pang-god alltså) middag på The Slow och gick hem och tittade på Netflix till tolvslaget hehe. Kändes helt ok!

VECKANS BÄSTA
Att äntligen vara på Bali!

VECKANS SÄMSTA
Först var det att jag bestämde mig för att klippa mig på nyårsafton. Ett misstag. En grav misskommunikation ledde till att de klippte upp min lugg som två gardiner när jag egentligen ville spara ut den, samt att jag fick kortare hår framför öronen. Det ser ut som två polisonger haha. Men jag har gått vidare nu. Det som är gjort är gjort!

Vad som är värre är att jag imorse bet sönder en del av min tandställning jag fortfarande har innanför den övre tandraden (10 år senare, don’t ask me why). Damn you smoothie bowl! Så nu har jag en lös metalltråd som står rakt ut. Måste lösa det asap.

VECKANS FOKUS
Reste runt så mycket i Australien innan jag kom hit så fokus har varit att ta det lite lugnt, och hitta mina rutiner.

VECKANS UTMANING
1-3 januari gjorde jag en sorts juice cleanse/detox. Det hade inget med vikt att göra, utan var mer för att starta det nya året på ett mindful sätt samt för att se hur det hjälpte min mage. Har IBS (Irritable Bowel Syndrome) och ville utforska vad som händer när jag låter matsmältningen vila. Skriver ett inlägg om det snart!

VECKANS MATOBSESSION
Juice. Skoja! När jag väl ”fick” äta igen har jag obsessat över en chokladsmoothie på Shady Shack, samt vegansk Indonesisk mat från Give Cafe.

VECKANS YOGA
Provat yoga på Serenity Yoga och ska snart prova Samadi Yoga samt The Practice som jag hört mycket om. Men måste köpa nya yogakläder för inga syntetiska tights går att ha i den här fukten!

VECKANS PODD
…spelade vi in igår från Thailand + Bali. Den släpps på tisdag som vanligt!

JUST NU
Sitter vid poolen på stället där vi bor. Ska fortsätta fixa lite och sen ta ett dopp. Ikväll blir det Women’s Circle på Samadi Yoga – längtar!

KOMMANDE VECKA
Ska försöka komma in mer i en rutin med yoga, jobb etc. Funderar på att skaffa mig arbetsströmmar om tre dagar där jag fokuserar på en sak i taget. Känner nämligen att det lätt blir så fragmenterat och rörigt när jag har mycket grejer på gång! Även sugen på att besöka Ubud.

Puss!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer