$4 pizza + har köpt biljetter till…

av Stina

Känner ni igen blurret runt om bilderna? Slutsats: mitt gamla (skeva) objektiv. Detta är en ny plånboksvänlig Melbournefavorit!

Lucky COQ är ett totalt o-fancy pizza/förfest-ställe på Chapel Street. Efter 19 varje dag har de pizza specials där varje pizza kostar $4! AUD är låg just nu så det innebär typ 26 kr. Vinst! Har varit där fyra gånger hittills.

Här tog vi in tre pizzor på två personer: funghi, bianco al pomodori och potatis + karamelliserad lök + rosmarin. Den sista var tveklöst godast så vi beställde in en till och åt upp allt. Sen var vi minst sagt mätta.

På Gotland där jag har hur hade vi länge bara en CD-skiva. Det var Bon Jovis CrossroadsVarje sommar när vi kom dit satte vi på skivan samtidigt som grillen. Dessa låtar är alltså lika med sommarkänsla för mig?? Lite märkligt men också härligt.

Vad som började som ett internskämt mellan mig och pappa har nu spårat ur. Det är inte ”bra” musik, men det är förjävla härligt! Älskar att skråla med och spela luftgitarr. Allt är så hundraprocentigt oironiskt på ett förlösande sätt. Och nu ska jag få skråla med självaste bandet på Melbournes stora cricketarena!

Firade med att köpa en fangirltisha. Töntig tröja? Haha ja absolut. Fnissar när jag tänker på att mina kursare nog tror att jag verkligen tycker de är häftiga. Men ändå mindre töntigt än att ha en med typ Slayer eller Metallica som man aldrig i sitt liv har lyssnat på (tbt till när  Kendall Jenner bar Slayertisha och sångaren i Slayer sedan kontrade med en t-shirt med budskapet ”Kill the Kardashians”…).

1 december smäller det. Rock on, gullisar.

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer