Nano Retreat

av Stina

Nano Retreat är storstadsmänniskans nya get-away för att checka ut från deadlines, stress och press och checka in med sig själv.

Efter att ha varit på många yogaretreats upplevde jag och Amy Rudbäck vilken kraft det är i dessa, men vi insåg även att alla inte har möjligheten att ta sig iväg en hel vecka eller ens en hel helg.

Ur denna insikt föddes Nano Retreat. På ett Nano Retreat koncentrerar vi det bästa från ett yogaretreat till en dag i en urban setting. Under en heldag stänger vi av mobiltelefonerna och ägnar oss åt yoga, meditation, brunch, fika och workshops för både inre och yttre välbefinnande. På bara några timmar kan vi tillsammans med er skapa känslan av att varit iväg på ett retreat, fast man är kvar sin egen stad.

Läs mer om deltagarnas upplevelser hos till exempel Josefin Dahlberg, Ida Warg, Flora Wiström och Sheila Arnell.

Det var så lyxigt och vi alla kände oss så bortskämda. Så fin grupp och dag var precis vad jag hade längtat efter utan att ens veta om det. Jag är verkligen tacksam och hoppas ni och jag får uppleva Nano Retreat igen, snart!  /Edita Renlund, Foodjunkie Blog

Vi har genomfört två underbara Nano Retreats på Miss Clara i city och på Hotel J strax utanför stan. Håll utkik efter nya datum 2019!

För intresseanmälan, samarbete eller idéer om Nano Retreat, mejla stina@stinza.com.

Fler bilder:

Foto: Minna Yr Johannsdottir

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer