PREMIÄR: MIN MEDITATIONSPODCAST STUDIO STINZA!

av Stina

VÄNNER! Jag är sååå glad att meddela att jag släppt ett projekt jag har klurat på en tid.

Jag har skapat en meditationspodcast som heter Studio Stinza. Studio Stinza innehåller information om hur du mediterar men framför allt en massa meditations-sessions av olika längd och sort. Det är helt enkelt bara att sätta dig ner, sätta på ett avsnitt av Studio Stinza och följa instruktionerna. Svårare än så ska det inte vara att meditera!

Studio Stinza är en meditationspodd för vanliga människor som är stressade, lättirriterade och som har svårt att sitta still. Det är okej, jag är också sådan! Jag har upplevt att det finns så mycket idéer om hur meditation ska vara, och vill istället göra det så enkelt som möjligt för människor att prova och få in en rutin. Podden är på engelska för att även icke-svenskar ska kunna ta del av den.

Tanken med sessionerna på Studio Stinza är att du kan prova lite olika stilar och längder, hitta några favoriter. och meditera med dem om och om igen. Jag kommer släppa nya meditationer regelbundet, men det är inte som en vanlig podd där man lyssnar och sen aldrig lyssnar om igen – tvärtom kan det vara toppen att få in en rutin med samma session!

Prova gärna och lämna er ärliga feedback <3

Lyssna på:
Acast
Podcaster

Använd gärna #StudioStinza om du delar din meditationsresa på Insta Story, jag skulle älska att se när ni mediterar!

KRAM!

0 kommentarer
0

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer