De 5 låtarna som gjorde mig som mest peppad under 2,5 timmars löpning

av Stina

Under Göteborgsvarvet hade jag satt ihop en springlista på Spotify med en massa peppiga låtar. Den var över tre timmar lång, och vid några tillfällen lyftes och peppades jag lite extra av musiken. Så här är russinen ur kakan på mina peppigaste springlåtar!

1. Queen – Don’t Stop me now

Efter 3 nervösa kilometer dundrade denna igång. Jag flög fram med ett mimande leende på läpparna, high fiveade alla barnen längs med gatan och fick total löparhybris. Lyssnade två gånger efter varandra.

2. Marit Bergman – This is the Year

Världens mest hoppfulla låt? Den här börjar blygsamt, när jag sprang uppåt längs Älvsborgsbron, och växer sedan stadigt tills du vill hålla armarna ovanför huvudet och skrika ”THIS IS THE YEAR!” med en känsla av att allt är möjligt. 

3. Femme46 – Red Lips

Sex svenska tjejer går ihop och gör en låt. Resultatet? Ett girl power anthem för moderna kvinnor. Otroligt starka röster och en håll käften-text. Skadar ju inte heller av några av dem är mina vänner. Tog den på repeat tre gånger.

4. Firework – Katy Perry

Efter 14 km ville jag ge upp. Allt gjorde ont. Jag sprang på en blåsig bro. Det var uppförsbacke. Och jag hade 7 km kvar. Då hjälpte Firework mig att inte ge up. 

5. Franz Ferdinand – What She Came For

Sista kilometer-låten!!! Har länge älskat Franz Ferdinand och hållit fast vid att sångaren Alex Kapranos kanske har världens sexigaste röst sedan högstadiet. Drivet i What She Came For behövdes på sista sprinten. NO QUESTION NO DOUBT!

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer