TIPS-inlägg! Sånt jag lyssnar på när jag springer (eller gör annat)

av Stina

Hej finisar! Som ni förstått är jag ju ute och kutar en del just nu.

Då måste man ju såklart ha saker i öronen, så jag har satt ihop en piffig spellista. Jag är inte så noga med BPM och sådant där utan vill hitta rätt känsla så man får den där sköna pushen och glada humöret!

I vanlig Stinza-ordning är det en blandning av gubbrock, indie, guilty pleasure och GRL PWR. Följ mig gärna på Spotify (stinza) för uppdateringar av yogaplaylists etc.


Gillar även att lyssna på poddar när jag springer lite längre. Jag tror att det där med prat + spring är lite av en vattendelare, men jag gillar att tänka på annat! Plus att man får sällskap.

Mina topp 5 podcasts för löpning:

  1. Give a Fuck-podden. Såklart. Dah.
  2. P3 Musikdokumentär. Dokumentärer älskar jag för att förlora mig i en historia! Musik är bra, för vill inte ha något som riskerar att göra mig illamående under springtur, t.ex. mord.
  3. Maratonpodden. Intervjuer med andra som springer gör att jag blir mer peppad på att springa MEDAN jag springer. Meta. Gillar speciellt avsnittet med Mark Levengood och min handledare Micael Dahlen.
  4. Under Huden med Kakan Hermansson. Här finns ju risken att man blir MINDRE sugen på att springa och mer sugen på att, låt och säga, dricka vin och prova peruker på efterfest med Tommie X. Men ändå gott tjöt.
  5. Dumma Människor. En podd om psykologi och mänskligt beteende med Lina Thomsgård och psykologen Björn Hedensjö. Minus för lite väl korta avsnitt (ca 20-30 min) så du måste byta under rundan om den är lite längre och tappa flow. 

Inled eller avsluta med ett några minuter meditation med Studio Stinza så har du hela paketet. 

Puss!

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer