Premiär som youtuber!

av Stina

Hörrni vackra underbara bloggläsare. Jag har börjat vlogga.

Första serien handlar om vad som sker behind the scenes mot mitt mål att springa Göteborgsvarvet 18 maj 2019!

Tänkte nämligen att det är så synd när vi bara får se folks målgångar. De är vältränade och glada och man tänker ”herregud jag skulle aldrig klara det där”. Just därför tänkte jag visa hela resan – från första steget till mållinjen och alla utmaningar och tokiga upptåg däremellan.

Därför heter serien FRÅN 0 TILL HALVMARATON PÅ 60 DAGAR!

Titta på filmen och glöm inte att prenumerera på min nya kanal för att inte missa kommande delar. Ha överseende med att det är min första film och att jag är helt grön på det här fältet. Men det är sååå roligt, så vill verkligen göra mer film.

KRAM!

3 kommentarer
1

3 kommentarer

Elisabeth april 3, 2019 - 09:59

Hej!
Har nyss börjat läsa din blogg, följa dif på IG och börjat lyssna på din och A-K’s podd. Vill bara säga att du inspirerar mig! :D Det var längesen jag sprang regelbundet nu men när jag såg klippet ovan blev jag så pepp på att börja springa igen. Så kul att du kommer dela med dig av din resa fram till Göteborgsvarvet samt tips etc. Jag tyckte videon var jättebra, mysig och proffsig!

Kram Elisabeth

Reply
Stina april 3, 2019 - 10:24

Heej Elisabeth! Det är mitt mellannamn faktiskt!
Vad roligt att du börjat följa mig och gillar filmen! Det kommer fler inom kort.
Exakt det jag vill inspirera till, att få folk att tänka ”hallå, detta verkar ju faktiskt ganska kul och inte så svårt”.
Ge gärna mer feedback på filmerna, vad du vill se och läsa om etc. Alltid kul att höra!
Kram

Reply
Elisabeth april 3, 2019 - 12:32

Vad komiskt! :) Jag gillade inte mitt namn så mycket när jag var yngre men sedan några år tillbaka gillar jag det mer och mer och känner liksom att det är ”jag”. Tur att det går år rätt håll haha
Vad kul! Ser fram emot fler filmer! :D Jag gillar verkligen när bloggare och personer som inspirerar en även har rörligt material. :) Absolut, det ska jag göra, kram!

Reply

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer