Lansering av Color Cone – redigera dina bilder som en influencer

av Stina

I reklamsamarbete med Color Cone (dvs mitt eget bolag!!!!!) 

ÄNTLIGEN kan jag berätta om det som jag gått och ruvat på under våren: COLOR CONE. Det är så frustrerande att ha ett projekt som tar upp massor av tid och energi men som jag inte kan berätta om. Blir så där fånigt blogghemligt. MEN nu är vi igång!

Vi lanserade sajten igår och beställningarna har redan börjat rulla in. Världens härligaste känsla!

Vad är Color Cone?

Color Cone är en onlineplattform där du kan köpa influencers egna fotofilter, i form av presets för Adobe Lightroom. Vi samarbetar idag med sex stycken grymma profiler och nu kan du applicera deras unika och härliga fotostil på dina egna bilder med ett klick!

I Color Cone-familjen idag har vi Josefin Dahlberg, Sanne Alexandra Josefson, Ida Warg, Linda Hallberg, Vanja Wikström och Edita ”Foodjunkie” Renlund. Vilket dream team va! 

Så varför är Josefin med på bilderna?

Jag kom på idén till Color Cone redan i Australien i höstas. Då visste jag inte att Josefin haft på sin to-do i över ett år att börja sälja sina Lightroom Presets, men inte hunnit ta tag i den pucken. När jag berättade om idén ville hon både sälja sina presets på Color Cone och bli en del av resan. Så hon bestämde sig för att joina teamet, och ser idag till att vi samarbetar med Sveriges bästa och mest inspirerande influencers, medan jag är motorn som ser till att Color Cone-maskinen rullar på och utvecklas. 

Se Josefins uuuunderbara presets HÄR

När vi skapade sidan hade jag precis levt van life i Australien så självklart fick startsidan bestå av en underbar bild på min favoritmodell av alla campervans. 

Hur fungerar Color Cone?

I Color Cones shop finns idag sex olika profiler, som alla har varsitt paket med fem filter. Först behöver du installera programmet Lightroom på datorn där du installerar dem, och sedan kan du synka med mobilappen för att få in dina presets där. Läs mer i vår FAQ. När du importerat är det bara att välja ett preset att lägga på din bild! 

En viktig sak att komma ihåg när du köper Lightroom Presets (gäller filter överlag) är att man alltid behöver tweaka dem lite för att de ska anpassas för bilden. Det är dock väldigt lätt och roligt!

Psst! Missa inte vår funktion där du kan dra i vår slider för att se hur bilder ser ut med och utan filter. Så satisfying att gå fram och tillbaka och se skillnaden!

Vi hoppas att du kommer att älska både Josefins och de andra tjejernas Lightroom Presets! Ska berätta mer snart om hur jag kom på idén, om allas presets och tips och tricks för hur man bäst använder Lightroom för att få ut det mesta av våra underbara filter.

Så länge kan ni följa oss på Instagram och spana runt på Color Cones hemsida.

Är så peppad att glad att dela med mig av detta till er och hoppas att ni vill följa vår färgsprakande resa!

0 kommentarer
1

Kommentera

Jag bryr mig om din integritet! Den här sidan användes cookies för att förbättra din upplevelse. Acceptera Läs mer